Jeg debuterte sent, var hele femti år, men drømmen om å skrive hadde jeg hatt i mange år. Med andre ord er jeg et levende bevis på at det aldri er for sent.

Tvinger seg selv til å skrive
Når jeg er i en skrivefase setter jeg meg foran tastaturet i titiden. Før det virker ikke hodet. Uansett om det er godt eller dårlig, går lett eller tungt, tvinger jeg meg til å skrive tekst tilsvarende minst fire boksider. Som regel løsner det underveis.

Jobb hardt og hold ut
Til alle dem som drømmer om å bli publisert; vær tålmodig, jobb hardt og hold ut, men vit også at det ikke er en menneskerett å bli forfatter.

Et mentormøte fylt med konkrete råd
På mentormøtet håper jeg at jeg kan gi gode og mest mulig konkrete råd om prosessen fra idé til ferdig manus, - råd som kan være nyttige uavhengig av sjanger.

Og hvor kan vi finne bøkene dine?
Bøkene mine er lette å finne, i bokhandelen, på nettet eller på biblioteket.


Chris Tvedt er en anerkjent og bejublet krimforfatter. Han er mest kjent for Mikael Brenne og Edvard Matre, men han har også skrevet bøker for ungdom. Han er oversatt til flere språk og har blant annet vunnet Rivertonprisen. Om du skriver krim, så MÅ du få med deg dette mentormøtet. Men det er mye å lære her uansett hva du skriver. Mandag 16.mai klokken 20.00!

Foto: Maja Hattvang


Tags


Du vil også kanskje like disse:

Et moderne folkeeventyr

Et moderne folkeeventyr

Ta kontakt med oss

Navn*
E-post*
Beskjed
0 of 350
>